0918 882 180              info@sportino.sk         Predajňa Trnava

EXIT Twist Ground, 305 cm

EXIT Twist Ground, 305 cm

Trampolínové sety    viac

Cena za 1 ks s DPH: 249,00 €
Cena za 1 ks bez DPH: 207,50 €
Po registraci za 1 ks s DPH 246,51 €
Nedostupné Kontaktovať predajcu
Výrobca: Exit Exit
Kód produktu: 12.94.10.00
Záruka: 24 mesiacov
Popis

EXIT Twist Ground, 305 cm

Popis EXIT Twist Ground, 305 cm

Twist Ground

 

S trampolínou „Twist Ground Trampoline EXIT“ predstavujeme jedinečný rad v zemi vsadených trampolín s množstvom pridaných hodnôt za veľmi atraktívne ceny. Charakteristické vlastnosti „Twist Ground Trampoline EXIT“ sú radosť, bezpečnosť, dizajn a kvalita! S týmto modelom EXIT ponúkajú skvelú trampolínu s „Twist-om“. Najväčšia prednosť vsadenej trampolíny je, že môžete ľahko pozerať dookola a vidieť vašu záhradu v plnej kráse. Samozrejmosťou je taktiež jej bezpečnosť, pretože výška, z ktorej možno spadnúť, je značne nižšia ako v prípade trampolín bežnej výšky. A pri jej výške 20 cm  je taktiež veľmi jednoduché na takúto trampolínu vystúpiť, dokonca aj pre najmenšie deti!

 

Obojstranný ochranný matrac pružín

Jedinečným znakom je, že matrac trampolíny Twist je obojstranný, poskytujúc vám tak dve farebné prevedenia. Vy si môžete vybrať, ktorú farbu chcete použiť pre vašu trampolínu! Keď po čase pociťujete túžbu pozerať sa na inú farbu, je to ľahké,  jednoducho obrátite matrac a je to vyriešené. Trampolíny Twist sú vyrobené v moderných farebných kombináciách – limetkovo zelená/tmavo šedá -vhodná farba pre každú situáciu, pričom sivá je farba, ktorá dodáva vašej záhrade zmysel a pohodu.

 

Skákacia plachta s hravými prvkami

Aby bola hra na trampolíne stále atraktívnejšia, trampolíny „Twist“ (s výnimkou „EXIT Twist Rectangular Trampoline“) sa vyrábajú s jedinečnou skákacou plachtou. Hracie vzory sú vytlačené priamo na nej, pričom táto takto umožňuje vymýšľať deťom nekonečné zábavné hry. Obrázky pozostávajú z niekoľkých matematických tvarov. Deti môžu takto pri hre skákanie skombinovať s hravou matematikou. Toto kombinuje hranie a učenie, čo robí trampolínu „Twist“ tiež vzdelávacou trampolínou.

 

Kvalita

I keď sa v tomto prípade jedná o zabudovanú trampolínu, na kvalite to nič nemení  a „EXIT Toys“ dodržuje prísne bezpečnostné predpisy so zachovaním vysokého stupňa kvality. Trampolíny „Twist“ sú vybavené  20 mm hrubým obojstranným matracom cez celú šírku rámu. Matrac je možné využívať obojstranne. Je vyrobený z vysokokvalitného PVC.  Možnosť využívať obe strany mu takto poskytujú dlhšiu životnosť.  Zvýšená bezpečnosť je zaistená pružinovým klipom v ráme. Toto drží stenu rámu trampolíny pripojené v prípade, že trampolína sa pohybuje. Rám trampolíny je galvanizovaný, trampolína je tak optimálne chránená. Dvojité kónické pružiny zaisťujú najlepšie možné odrážacie pohodlie.

 

Bezpečnosť

Výška trampolíny je len 20 cm, čo ju robí ľahko dostupnou a bráni nebezpečným situáciám. Medzi úrovňou odrážania a zemou je priestor pre vzduch, ktorý môže takto vychádzať von, čo ešte viac zlepšuje samotné odrážanie. Tento priestor je chránený rámovou sieťou so svorkami. Jedinečná rámová konštrukcia zemných kotiev trampolíny je realizovaná do troch, resp. štyroch miest. Optimálna bezpečnosť a stabilita je v maximaálnej XXL triedel! „EXIT Twist“ trampolíny samozrejme vyhovujú súčasným bezpečnostným normám, EN 71-14 a GS a „Twist“ trampolíny sú testované na zaťaženie s hmotnosťou 750 kg! Bezpečnosť nadovšetko!

 

Stručne: cenovo dostupná trampolína môže tiež dobre vyzerať, byť zábavná a bez pochýb i v kvalitnom prevedení. „EXIT Twist Ground“ trampolína je z tohto pohľadu toho dôkazom.

Parametre
PREVEDENIE nosnosť 150 kg 72 pružín

Filtre

Naša predajňa

Sportino predajňa Unihouse
Sportino predajňa Unihouse
Prízemie vedľa predajne Wurth
 zobraziť na Google
+421335903221 +421918882180 facebook

AKTUALITY

5 výhod hrania squashu
5 výhod hrania squashu

Aké sú výhody hry squash? Čítajte TU.

Ako sa hrá Kanjam?
Ako sa hrá Kanjam?

Aké sú pravidlá hry KanJam? Čítajte TU.

Ako zorganizovať úspešný turnaj v šípkach?
Ako zorganizovať úspešný turnaj v šípkach?

Tipy, ako naplánovať a zorganizovať turnaj v šípkach

5 zábavných záhradných hier, vďaka ktorým nehrozí nuda
5 zábavných záhradných hier, vďaka ktorým nehrozí...

Prezrite si 5 obľúbených záhradných hier!

Ako sa hrá Spikeball?
Ako sa hrá Spikeball?

Poznáte hru Spikeball? Pravidlá tejto zábavnej hry nájdete TU.


PO - PI  8:30 - 17:00
Sobota  9:00 - 12:00

Radi Vám s nákupom poradíme

(+421) 918 882 180

Okamžitá a bezpečná platba kartou cez CardPay bránu.
Službu prevádzkuje Tatra Banka a.s.​